Renovarea casei anilor nouăzeci

Casa de restructurare a lui Victor Vasilev: esențială și contemporană

Victor Vasilev este creatorul unui spațiu cu o mare personalitate, complexitate tehnologică și linii curate și minime. Proiectul pentru reședința din Avenza Carrara prezintă o curățenie formală, detalii fine și linii clare, datorită mâinii arhitectului Victor Vasilev, în colaborare cu Mattia Susani, Valerio Pascuzzi și Mauro Soldati, pentru o renovare a unei case din anii 90 în provincia Massa Carrara. Clientul dorea să transforme clădirea într-o clădire destul de anonimă, într-un mediu cu un design minimal și esențial care să garanteze toate conforturile într-un spațiu de la linii simple și curate. Geometria, materialul, lumina și funcționalitatea spațiilor au dat posibilitatea de a crea un spațiu coerent și practic în care nimic nu este lăsat la întâmplare, să trăiască și să petreacă timp de calitate.

Renovarea la domiciliu: zi

Casa este distribuita pe trei nivele, un subsol, un parter si un etaj. La parter se afla spatiile livingului, sala de mese si bucatarie care curg fara probleme intr-un altul. Inițial au existat diferențe structurale în casă, care au devenit un punct forte al compoziției, exploatate de arhitectul Vasilev pentru a propune soluții funcționale sculpturale care să permită evidențierea calității deosebite a pietrei utilizate pentru acoperiri. clasic travertin la un teak pentru a termina cu o marmură neagră, care, completată de atingerea luminii indirecte, aduce la viață toată esența lor. Mobilierul esențial și designul minimal completează spațiul, făcându-l practic și funcțional, cu un stil de stil.

Renovarea casei: noaptea

În renovarea casei, arhitectul Vasilev a legat primul etaj la pământ printr-o scară esențială caracterizată printr-un șir de blocuri monolitice din piatră de suspensie naturală, plasată în peretele lateral pentru un efect minim. Aici zona de dormit este caracterizată prin un dormitor matrimonial de 40 mp, în care nu există o separare clară între baie și dulap, ci doar un proiect pitoresc scenic pentru separarea diferitelor zone, ceea ce vă permite să vă bucurați de o difuzie perfectă și omogenă a luminii artificiale, dar în același timp intimitate funcțională.

Reamenajarea anilor nouăzeci: subsolul și exteriorul în renovarea casei

După zona funcțională și zilnică de living a zonelor de locuit și de dormit, trecem subsolul cu un ochi pe exterior. Acest etaj în filozofia renovării casei planificată de arhitectul Vasilev este proiectată pentru o zonă de relaxare. video și un spațiu rezervat pentru bunăstare, cu o scară largă care duce la o mini-piscină, protagonistul absolut al acestui spațiu. Cada este introdusă în fundul podelei și este mărginită de un "gât" pentru colectarea apei, cu un sistem sofisticat de jacuzzi: spațiul este completat cu un hammam și un duș dublu. În schimb, spațiul exterior este alcătuit dintr-o zonă acoperită de la primul etaj, pentru a vă bucura de spațiul exterior, completată de o zonă reală și spațiu pentru mese în aer liber din lemn un stil nordic minimal și un covor verde mare care curge în jurul casei, curat și esențial. Scopul principal al designului arhitectului Vasilev este de a crea ioni funcționali și estetici care se potrivesc cu nevoile diferite ale clientului, cu scopul de a le primi și de a le dura în timp.